Om Köksgrossen

Köksgrossen arbetar med försäljning och service av storköksutrustning, restaurangutrustning och restauranginredning. Köksgrossen levererar till alla typer av kök och serveringar som restauranger, gatukök, pizzerior, centralkök, hotell, konditorier, caféer, barer och privatpersoner.

Stort utbud

På koksgrossen.se väljer du mellan storköksprodukter, köksmaskiner, restaurangmöbler. Vårt sortiment växer hela tiden och du hittar garanterat något du gillar.

Bra service

På Köksgrossen vill vi ge dig bra service från det ögonblick du väljer att handla. Det gör vi genom att bl.a försöka vägleda dig i ditt val av produkt, och du kan se vad andra som sökt och/eller köpt samma produkt har valt. Vi jobbar för att du alltid ska få rätt varor på så kort tid som möjligt. Vår kundservice försöker även besvara eventuella frågor så snabbt som möjligt. Hos Köksgrossen ska du alltid kunna handla tryggt och säkert.

Välkommen som kund

Har du fyllt 18 år är du välkommen att handla på koksgrossen.se. Är du yngre måste du be en vuxen att registrera sig som kund.

Kontakta Köksgrossen

På Köksgrossens kontor i Västerås, arbetar personer inom försäljning, kundservice, inköp, IT och marknad.
Behöver du komma i kontakt med oss gällande ett företagsärende når du våra kontaktpersoner på förnamn@koksgrossen.se.

Postadress:
Köksgrossen Sweden AB
Kungsljusgatan 2,
722 24 Västerås
Sverige
(Endast kontor - ingen butik)

Org. nr: 559148-4448

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.